Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana redovna izvještajna skupština Hrvatske udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Vinkovaca

  • 24. svibnja 2018.
  • Hrvatski branitelji

Hrvatska udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Vinkovaca održala je redovnu izvještajnu skupštinu. Izvješće o radu udruge podnijela je predsjednica Mara Bartulović koja se, između ostaloga, zahvalila svima, a pogotovo Gradu Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji na podršci koju im pružaju u njihovoj osnovnoj zadaći, a to je čuvanje od zaborava spomen na svakog hrvatskog branitelja koji je za obranu Domovine dao svoj život. 

Skupštini je nazočio savjetnik župana za branitelje Marinko Beljo.

Između ostaloga, na skupštini Udruge   je istaknuto kako je važna uloga udruge kao i roditelja poginulih branitelja jer im se moramo zahvaliti što su odgojili djecu koja su u trenutku kada je bilo potrebno bili spremni svoju djecu dati za obranu Hrvatske. 

Nažalost, u obrani RH ostali su bez svoje djece i danas oni nas potiču da vodimo brigu o svim našim poginulim braniteljima i da stvaramo Hrvatsku kakvu smo željeli.

Prije same Skupštine u crkvi sv. Euzebija i Polina u Vinkovcima misu zadušnicu za sve poginule i nestale hrvatske branitelje služio je župnik i začasni kanonik mons. Tadija Pranjić.

Ispis
Vrh