Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana 6. Regionalna konferencija

  • 12. lipnja 2017.
  • Gospodarstvo
fullscreen 6. Regionalna konferencija 6. Regionalna konferencija
6. Regionalna konferencija

U kongresnoj sali hotela Slavonija u Vinkovcima održava se 6. regionalna konferencija o gospodarstvu, organizator koje je tvrtka Lotusmedia d.o.o. iz Vinkovaca, a jedan od pokrovitelja je i Vukovarsko-srijemska županija.

Konferencija se ove godine održava pod nazivom Sinergija kao ključ oporavka, a otvorila ju je ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac.

U okviru konferencije održava se nekoliko panel rasprava na kojima sudjeluju predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, HGK, HUP-a, lokalnih razvojnih agencija, ali i predstavnici poduzetnika, obrta i proizvođačkih zadruga, koji su prezentirali vlastita iskustva i primjere dobre prakse iz sfere poduzetništva. Poseban naglasak u radu konferencije je stavljen na potrebu koordiniranog djelovanja i suradnje resornih institucija i poduzetnika kako bi se potaknuli novi investicijski ciklusi koji će inicirati razvoj novih i rast konkurentnosti već postojećih poduzetnika.

Vukovarsko-srijemsku županiju je na konferenciji predstavljao Zdenko Podolar, v.d. pročelnika UO za gospodarstvo i regionalni razvoj, a prisutni su bili i pročelnici i djelatnici i drugih županijskih odjela.

Ispis
Vrh