Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana 3. redovna skupština HKKPPS

  • 06. ožujka 2017.
  • Gospodarstvo
fullscreen Održana 3. redovna skupština HKKPPS (1).jpg Održana 3. redovna skupština HKKPPS (1).jpg
Održana 3. redovna skupština HKKPPS (1).jpg
fullscreen Održana 3. redovna skupština HKKPPS (2).jpg Održana 3. redovna skupština HKKPPS (2).jpg
Održana 3. redovna skupština HKKPPS (2).jpg
fullscreen Održana 3. redovna skupština HKKPPS (3).jpg Održana 3. redovna skupština HKKPPS (3).jpg
Održana 3. redovna skupština HKKPPS (3).jpg

Danas je u prostorijama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta održana 3. redovna skupština HKKPPS - Hrvatskog klastera konkurentnosti prehrambeno-prerađivačkog sektora.

Sjedniicom Skupštini je predsjedavao mr.sc. Zvonimir Novak, a osim uobičajenog usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice, na skupštini su raspravljana izvješće o radu u protekloj godini, financijska izvješća, te program rada i financijski plan za 2017. godinu. Naglasak u budućem radu Klastera i dalje će biti na razvoju, brendiranju i inovacijama unutar prehrambeno-prerađivačkog sektora, te na organizaciji stručnih skupova i radionica na različitim organizacijskim i teritorijalnim razinama.

Jedan takav skup pod nazivom "Organizacija i razvoj Hrvatskog klastra konkurentnosti prehrambeno-prerađivačkog sektora te mogućnosti internacionalizacije i EU projekata održan je neposredno nakon sjednice skupštine Klastera.

Vukovarsko-srijemska županija, Razvojna agencija HRAST i Grad Vinkovci aktivno sudjeluju u radu ovog, po obimu i veličini sektora, najznačajnijeg klastera u RH.

Na današnjoj skupštini Vukovarsko – srijemsku županiju je zastupao pročelnik UO za gospodarstvo Zdenko Podolar.

Ispis
Vrh