Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održan sastanak TRS „Promet i IT infrastruktura“, podskupina „Promet“

  • 29. ožujka 2018.
  • Promet i komunikacije
fullscreen „Promet i IT infrastruktura“ (1).jpg „Promet i IT infrastruktura“ (1).jpg
„Promet i IT infrastruktura“ (1).jpg
fullscreen „Promet i IT infrastruktura“ (2).jpg „Promet i IT infrastruktura“ (2).jpg
„Promet i IT infrastruktura“ (2).jpg

Danas je u Maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije u Vukovaru održan inicijalni sastanak tematske radne skupine „Promet i IT infrastruktura“, podskupina „Promet“. Inicijalnom sastanku odazvali su se iz Uprave za ceste Vukovarsko-srijemske županije Željko Galić, iz HŽ infrastrukture Vladimir Beljo, iz HŽ putničkog prijevoza Josip Barić i Milan Maksimović, iz HŽ Carga Ivan Kovač, iz Čazmatransa Vukovar Robert Šimleša, iz Autoprijevozničke kuće Papugac Vlado Papuga, iz Auto-škole Zona Ilija Miličević te iz Luke Vukovar Marijan Kuprešak.

Sastanak je vodio voditelj TRS-a „Promet i IT infrastruktura“ i pročelnik UO za pravne poslove i imovinu Josip Đukić. Suradnici TRS-a su viši voditelj projekta pri Razvojnoj agenciji Vukovarsko-srijemske županije Krunoslav Srpak, te viši stručni suradnik za upravljanje imovinom u UO za pravne poslove i imovinu Vukovarsko-srijemske županije Marko Šokčević.

Sastanak je imao za cilj započeti identifikaciju problema ali i rješenja u sektoru prometa i prometne infrastrukture na području Vukovarsko-srijemske županije, te na području pet slavonskih županija s naglaskom na našu Županiju. Radna skupina će nastaviti sa radom, te pripremiti mjere za rješavanje problema koje će biti okosnica programiranja operativnog programa „Slavonija, Baranja i Srijem“. Sljedeći tematski radni sastanak predviđen je sredinom travnja.

Ispis
Vrh