Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održan sastanak TRS „Promet i IT infrastruktura“, podskupina „IT infrastruktura“

  • 06. travnja 2018.
  • Promet i komunikacije
fullscreen Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (1).jpg Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (1).jpg
Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (1).jpg
fullscreen Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (2).jpg Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (2).jpg
Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (2).jpg
fullscreen Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (3).jpg Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (3).jpg
Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (3).jpg
fullscreen Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (4).jpg Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (4).jpg
Održan sastanak TRS „IT infrastruktura“ (4).jpg

Danas je u Maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije u Vukovaru održan inicijalni sastanak tematske radne skupine (TRS) „Promet i IT infrastruktura“, podskupina „IT infrastruktura“.

Inicijalnom sastanku odazvali su se iz Fakulteta  elektrotehnike, računalstva i informacijskih tehnologija Osijek doc. dr. Tomislav Keser, iz tvrtke Culmena (putem video-linka) prof. dr. sc. Nedeljko Štefanić, iz tvrtke VIPnet Suzana Krstić, iz Grada Vinkovaca Krunoslav Josip Čačić, iz tvrtke Centar kompetencija dr. sc. Ivan Ambroš, iz Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci Krunoslav Čelig, iz tvrtke Fortuno informatika Mario Levanić, iz tvrtke Dilj Ivan Lukačević, iz tvrtke Delta-tel Zlatko Delinger, iz Tehnološkog parka Vinkovci Marijana Kuća, iz tvrtke IT sektor Matko Cikač, te iz Vukovarsko-srijemske županije Hrvoje Radman i Davor Jović.

Sastanak je vodio voditelj TRS-a „Promet i IT infrastruktura“ Josip Đukić. Suradnici TRS-a su iz Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije Krunoslav Srpak te iz Vukovarsko-srijemske županije Marko Šokčević.

Sastanak je imao za cilj započeti identifikaciju problema ali i rješenja u sektoru IT infrastrukture na području Vukovarsko-srijemske županije. Radna skupina će nastaviti sa radom, te pripremiti mjere za rješavanje problema koje će biti okosnica programiranja operativnog programa „Slavonija, Baranja i Srijem“.

Ispis
Vrh