Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održan drugi sastanak TRS „Promet i IT infrastruktura“, podskupina „Promet“

  • 16. travnja 2018.
  • Promet i komunikacije
fullscreen „Promet i IT infrastruktura“ (1).jpg „Promet i IT infrastruktura“ (1).jpg
„Promet i IT infrastruktura“ (1).jpg

Danas je u Maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije u Vukovaru održan drugi sastanak tematske radne skupine „Promet i IT infrastruktura“, podskupina „Promet“.

Sastanku su se odazvali Željko Galić iz Uprave za ceste Vukovarsko-srijemske županije, Vladimir Beljo iz HŽ infrastrukture, Josip Barić i Milan Maksimović iz HŽ putničkog prijevoza, Ivan Kovač iz HŽ Carga, Robert Šimleša iz Čazmatransa Vukovar, Mijat Kurtušić iz Poleta Vinkovci.

Sastanak je vodio voditelj TRS-a „Promet i IT infrastruktura“ i pročelnik UO za pravne poslove i imovinu Josip  Đukić. Kao suradnici tematske radne skupine na sastanku su sudjelovali:  voditelj odjela pri Razvojnoj agenciji Vukovarsko-srijemske županije Goran  Koprivnjak viši stručni suradnik za upravljanje imovinom u UO za pravne poslove i imovinu Marko Šokčević.

Na sastanku su identificirani problemi i predložena određena rješenja iz sektora prometa i prometne infrastrukture na području Vukovarsko-srijemske županije, te na području pet slavonskih županija s naglaskom na našu Županiju. Predložena rješenja će biti predstavljena na sljedećoj sjednici „Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem“ koja će se održati u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Ispis
Vrh