Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održan 2. sastanak Radne skupine za programiranje Interreg IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija

  • 27. veljače 2020.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj
fullscreen Održan 2. sastanak Radne skupine za programiranje Interreg IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija (1).jpg Održan 2. sastanak Radne skupine za programiranje Interreg IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija (1).jpg
Održan 2. sastanak Radne skupine za programiranje Interreg IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija (1).jpg
fullscreen Održan 2. sastanak Radne skupine za programiranje Interreg IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija (1.jpg Održan 2. sastanak Radne skupine za programiranje Interreg IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija (1.jpg
Održan 2. sastanak Radne skupine za programiranje Interreg IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija (1.jpg

Danas je u Novom Sadu održan 2. sastanak Radne skupine za programiranje Interreg IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija za  novu financijsku perspektivu na kojemu je prezentirana pravna regulativa kao i  5 ciljeva Europske politike (Pametnija Europa, Zelenija Europa, Povezanija Europa, Europa s istaknutijom socijalnom komponentom te Europa bliža građanima) te 2 Interreg specifična cilja (Sigurnija i zaštićenija Europa i bolje upravljanje javnom upravom).  Jedna od tema razgovora bilo je i pojednostavljena metoda pravdanja troškova kao i mogućnost korištenja fondova za projekte male vrijednosti.

Članovi radne skupine raspravljali su o opisu poslova za nabavu usluge izrade Interreg IPA programa suradnje 2021.-2027., a za kojega će su uskoro raspisati i javna nabava.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije sudjelovala je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoja Zrinka Čobanković, koja je ujedno i članica  Radne skupine.

Ispis
Vrh