Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obilježen Dan Općine Vođinci i Dan hrvatskih branitelja

  • 27. lipnja 2020.
  • Hrvatski branitelji, Ostalo
fullscreen Obilježen Dan Općine Vođinci i Dan hrvatskih branitelja (1).png Obilježen Dan Općine Vođinci i Dan hrvatskih branitelja (1).png
Obilježen Dan Općine Vođinci i Dan hrvatskih branitelja (1).png
fullscreen Obilježen Dan Općine Vođinci i Dan hrvatskih branitelja (2).png Obilježen Dan Općine Vođinci i Dan hrvatskih branitelja (2).png
Obilježen Dan Općine Vođinci i Dan hrvatskih branitelja (2).png

Općina Vođinci je danas prigodnim programom obilježila Dan Općine i Dan hrvatskih branitelja.

Program je započeo polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i zajedničkom molitvom kod spomenika u središtu Vođinacačime je odanapočast svim poginulim braniteljima.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije vijenac je položio i odao počast paljenjem svijeće saborski zastupnik u 9. sazivu Hrvatskog sabora i predsjednik Županijske skupštine Dražen Milinković.

Nakon odavanja počasti uslijedila je Svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je nazočio i pozdravio sve prisutne župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić. Na sjednici su rezimirane dosadašnje aktivnosti Općine te je predstavljen plan razvoja za naredno razdoblje. Nastavak programa odvio se u župnoj crkvi Kraljice Sv. Krunice gdje je služena Sveta misa.

U sklopu programa moglo se natjecati u pripremanju čobanca te je upriličena dodjela prigodnih nagrada. Sportski dio programa organiziran je kao edukativna demonstracija Taekwon-do kluba Sokol Vođinci - Mikanovci i natjecateljski dio koji će održati sutra na nogometnom igralištu NK Mladost a to je Memorijalni nogometni turnir Katić - Mlinarević.

Ispis
Vrh