Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci

  • 30. travnja 2022.
  • Ostalo
fullscreen Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci (1).jpg Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci (1).jpg
Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci (1).jpg
fullscreen Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci (2).jpg Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci (2).jpg
Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci (2).jpg
fullscreen Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci (3).jpg Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci (3).jpg
Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci (3).jpg

U prostorijama Šahovskog kluba u Starim Mikanovcima održana je svečana sjednica povodom Dana Općine Stari Mikanovci, na kojoj je rezimirano sve što je do sada učinjeno i ostvareno kao i sve što se planira u narednom razdoblju.

Sjednici je nazočio v.d. pročelnika Ureda župana Marko Dikonić, i tom je prigodom svima okupljenima na obilježavanju Dana Općine, uputio pozdravne riječi kao i čestitku za daljnji rad i puno uspjeha u realizaciji projekata i planova, na zadovoljstvo ne samo čelnika ove općine nego i mještana koji u njoj žive.

Potom je održan kulturno - zabavni program u centru naselja, s popratnim događajima kao što su prezentacije udruga građana na štandovima, natjecanja ribiča i nastup kulturno umjetničkih društava.

U ovogodišnjem programu obilježavanja Dana Općine Stari Mikanovci uključeni su i drugi bogati sadržaji, od sportskih susreta, pokazne vatrogasne vježbe „Spašavanje u prometnim nesrećama” koju su upriličili pripadnici DVD Stari Mikanovci, polaganje vijenaca kod spomenika hrvatskim braniteljima u parku, kod središnjeg križa na mjesnom groblju u Starim Mikanovcima te na mjesnom groblju u Novim Mikanovcima, a potom sveta misa u crkvi svete Klare u Starim Mikanovcima, te nogometna utakmica.

Ispis
Vrh