Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obilježen Dan Općine Stari Jankovci

  • 22. travnja 2022.
  • Ostalo, Ured župana
fullscreen Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (1).jpg Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (1).jpg
Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (1).jpg
fullscreen Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (2).jpg Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (2).jpg
Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (2).jpg
fullscreen Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (3).jpg Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (3).jpg
Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (3).jpg
fullscreen Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (4).jpg Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (4).jpg
Obilježen Dan Općine Stari Jankovci (4).jpg

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Trgu hrvatskih branitelja, a potom  otvorenjem novog Doma kulture u Novim Jankovcima, gdje je održana i svečana sjednica Općinskog vijeća, obilježen je Dan Općine Stari Jankovci.

Nakon uvodnog obraćanja predsjednika Općinskog vijeća a potom i načelnika Općine, Borisa Dragičevića i Dragana Sudarevića, nazočnima se obratio  v.d.pročelnika Ureda župana Marko Dikonić.

U svojem obraćanju pohvalio je kvalitetan rad  predstavnika i svih djelatnika Općine Stari Jankovci te čestitao Dan Općine i zaželio mnogo uspjeha u realizaciji projekata, kojima žele omogućiti bolji život stanovnika općine.

"Želim istaknuti je kako se, unatoč pandemiji u protekle dvije godine, nastavilo raditi u realizaciji brojnih projekata ili su oni pri kraju a neki od njih su i završeni, što je za svaku pohvalu.

Sve projekte, kojima se mogu postići kvalitetniji život mještana, a koji žive na području ove općine, Županija će i dalje podržavati,  posebno one projekte koje Općina kandidira na državnim i europskim natječajima." - istaknuo je pročelnik Dikonić.

Na kraju sjednice dodijeljena su javna priznanja Općine Stari Jankovci, zasluženim fizičkim i pravnim osobama, koji su svojim djelovanjem dali doprinos u razvoju i promociji općine u kojoj žive.

Priznanja su uručena Udruzi "Hrvatska žena" Slakovci - iz područja kulture; Športskom društvu "Croatia" Novi Jankovci - iz područja sporta; Marinku Barišiću - iz područja gospodarstva; te velečasnom Mati Špoljaru - iz područja društvenih djelatnosti.

Ispis
Vrh