Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obilježen Dan Općine Markušica

  • 27. kolovoza 2022.
  • Ostalo
fullscreen Obilježen Dan Općine Markušica.jpg Obilježen Dan Općine Markušica.jpg
Obilježen Dan Općine Markušica.jpg

Svečanom sjednicom općinskog Vijeća, uz prisustvo velikog broja uzvanika i gostiju, u subotu je svečano obilježen Dan Općine Markušica.

Bila je ovo prigoda da u svojim obraćanjima predsjednik općinskog Vijeća Dragoslav Zorić i načelnik općine Tihomir Kolarević ukažu na najvažnija postignuća u proteklih godinu dana te predstave planove za naredno razdoblje. 

Načelnik Kolarević naveo je veći broj realiziranih aktivnosti od stupanja na dužnost prije nešto više od godinu dana.  Izdvojio je sanaciju domova kulture u tri naselja, izgradnju cesta, postavljanje javne rasvjete, značajniju pomoć udrugama, brojne programe iz domena socijalne politike i slično.

U narednom razdoblju planira se proširenje kapaciteta dječjeg vrtića zbog povećanja interesa za upis, završetak radova na izgradnji crkve u naselju Karadžićevo, te veći broj aktivnosti usmjerenih na poboljšanje komunalne infrastrukture.

Obilježavanju Dana Općine Markušica nazočio je i zamjenik župana Srđan Jeremić, koji je u svojem obraćanju pohvalio rad ovog podmlađenog općinskog rukovodstva kao i rezultate koji su ostvareni. Poželio je da se svi prezentirani planovi i ostvare te obećao pomoć Vukovarsko - srijemske županije u nekim od projekata od općeg interesa.

Ispis
Vrh