Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obavijest o objavi Natječaja za provedbu podmjere 8.6. , operacije 8.6.2. »Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva«

  • 27. lipnja 2016.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije obavještava potencijalne korisnike u koje spadaju obrti, mikro, mala i srednja poduzeća registrirana za djelatnosti prerade drva uz uvjet da su registrirani za djelatnosti prerade drva sukladno Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti (2007.): područje C, odjeljak 16. Proizvodnja drva i proizvoda od drva i pluta, osim namještaja – proizvodnja proizvoda od slame i pleterskih proizvoda i da moraju  dokazati da ulazna količina drvne sirovine – oblovine u zadnje dvije godine koje prethode godini podnošenja zahtjeva za potporu nije bila veća od 10.000 m³ godišnje da će Natječaj za podmjeru 8.6., operacije 8.6.2. trajati od 15. srpnja 2016. do 15. studenoga 2016.

Upravni odjel za poljoprivredu šumarstvo i ruralni razvoj je izradio kratak Vodić kroz spomenutu mjeru s dodatnim informacijama i pripadajućim dokumentima (Pravilnik, priloge i Natječaj) koje možete pronaći na slijedećem linku: http://www.vusz.hr/info/upravni-odjel-za-poljoprivredu-sumarstvo-i-ruralni-razvoj-1 u dokumentima Ruralni razvoj.

U slučaju nejasnoća ili dodatnih očitovanja na raspolaganju vam je Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije.

Ispis
Vrh