Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obavijest o objavi Natječaja za provedbu podmjere 8.5. , operacije 8.5.2. »Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture

  • 27. lipnja 2016.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije obavještava potencijalne korisnike u koje spadaju šumoposjednici, udruge šumoposjednika /šumovlasnika, trgovačka društva i druge pravne osobe i tijela državne uprave čiji je osnivač Republika Hrvatska, koje gospodare šumama i šumskim zemljištima u vlasništvu Republike Hrvatske sukladno Zakonu o šumama, udruge civilnog društva te pravne osobe registrirane za djelatnosti zaštite prirode da je Natječaj za podmjeru 8.5., operaciju 8.5.2. »Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture«  otvoren 15. lipnja 2016. i traje do 17. listopada 2016. god.

Upravni odjel za poljoprivredu šumarstvo i ruralni razvoj je izradio kratak Vodić kroz spomenutu mjeru s dodatnim informacijama i pripadajućim dokumentima (Pravilnik, priloge i Natječaj) koje možete pronaći na slijedećem linku:http://www.vusz.hr/info/upravni-odjel-za-poljoprivredu-sumarstvo-i-ruralni-razvoj-1 u dokumentima Ruralni razvoj.

U slučaju nejasnoća ili dodatnih očitovanja na raspolaganju vam je Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije.

Ispis
Vrh