Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Najava Javnog poziva za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području Vukovarsko srijemske županije za 2022. godinu

  • 11. travnja 2022.
  • Gospodarstvo

Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području Vukovarsko srijemske županije za 2022. godinu bit će objavljen na stranicama Vukovarsko-srijemske županije https://www.vusz.hr/info/javni-pozivi-i-objave-vs-zupanije dana  13. travnja, 2022. godine.

Ukupno planirana vrijednost Poziva je 2.500.000,00 kuna. Potpora Vukovarsko-srijemske županije za ovaj Javni poziv iznosi do 70% opravdanih troškova izvršenog ulaganja. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 10.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 50.000,00 kuna.

Pravo na potporu imaju poduzetnici, obrti te ostali subjekti kategorizirani sukladno Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva koji se svrstavaju u mikro, male i srednje subjekte malog gospodarstva sa sjedištem na području Vukovarsko-srijemske županije, izuzev trgovačkih društava i ustanova u kojima Vukovarsko-srijemska županija, druga jedinica lokalne (regionalne) samouprave ili Republika Hrvatska ima vlasnički udjel u temeljnom kapitalu.

Javni poziv je otvoren do utroška sredstava planiranih u Proračunu Županije za tu namjenu, a najduže do 13. svibnja 2022. godine.

 

Ispis
Vrh