Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Koordinacijski sastanak na temu razvoja infrastrukture za širokopojasni internet

  • 05. travnja 2017.
  • Gospodarstvo, Promet i komunikacije
fullscreen Koordinacijski sastanak društva Slavonska mreža d.o.o. Koordinacijski sastanak društva Slavonska mreža d.o.o.
Koordinacijski sastanak društva Slavonska mreža d.o.o.

U prostorijama rektorata Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku održan je danas koordinacijski sastanak kojeg je organiziralo društvo Slavonska mreža d.o.o., a na temu razvoja infrastrukture za širokopojasni internet.

Sudionici sastanka su bili predstavnici općina i gradova s područja Slavonije i Baranje, predstavnici svih slavonskih županija, koje su sa osječkim Sveučilištem i osnivači društva Slavonska mreža d.o.o., te predstavnici HAKOM-a i drugih zainteresiranih institucija. Sudionike skupa je pozdravila i Kristina Bilić, pomoćnica ministrice za regionalni razvoj i EU fondove i pri tome naglasila da će ovo Ministarstvo svesrdno podržati sve inicijative koje idu u pravcu razvoja širokopojasne infrastrukture kao značajne komponente sveukupnog gospodarskog razvoja.

Svrha sastanka je bila animirati i educirati predstavnike JLS o potrebi razvoja širokopojasne infrastrukture i mogućnostima kandidiranja projekata i povlačenja sredstava iz strukturnih fondova EU predviđenih za ovu namjenu.

Ispred VS Županije ovom skupu su nazočili v.d. pročelnika UO za gospodarstvo i regionalni razvoj Zdenko Podolar i njegov zamjenik Saša Dević.

Ispis
Vrh