Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Dani kruha 2010. – Dani zahvalnosti za plodove zemlje

  • 07. listopada 2010.
  • Obrazovanje

Županijska svečanost Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zemlje održana je u prostorima sportske dvorane «Lenije», a  domaćin je bila Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci.

Na ovogodišnjoj smotri  sudjelovalo je 15 osnovnih škola, 4 srednje škole, Dom učenika Vukovar, te dječji dom Sv.Ana i Centar za predškolski odgoj sa djecom iz dječjeg vrtića.

Upriličen je prigodni program koji su  pripremili učenici OŠ Mate Lovraka, Županja i Poljoprivredno šumarske škole Vinkovci, kao pobjednici prošlogodišnje smotre i ovogodišnji predstavnici na državnoj i svehrvatskoj smotri u Koprivnici.

Smotru je otvorio zamjenik Župana Vukovarsko-srijemske županije Mato Golubičić, a blagoslov prinesenih darova sudionika obavio je mjesni župnik pater Ilija Sudar.

Nakon razgledanja pripremljenih radova, krušnih proizvoda, sjemenja, plodova zemlje, starih alata Prosudbeno povjerenstvo u četveročlanom sastavu donijelo je odluku kojom su ovogodišnji pobjednici smotre OŠ «Mara Švel Gamiršek» Vrbanja u kategoriji osnovnih škola, te Zdravstvena i veterinarska škola Vinkovci u kategoriji srednjih škola.

Ispis
Vrh