Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

30.godina djelovanja Caritasa župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja

  • 29. svibnja 2022.
  • Ostalo
fullscreen 30.godina djelovanja Caritasa župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja.jpg 30.godina djelovanja Caritasa župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja.jpg
30.godina djelovanja Caritasa župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja.jpg

Tridesetogodišnji rad Caritasa župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja U Ivankovu uveličan je Svečanom svetom Misom koju je predvodio Đakovačko-osječki nadbiskup i metropolit mons.dr. Đuro Hranić.

Zahvalnicu i Zlatnu plaketu  Đakovačko-osječke nadbiskupije za predani, požrtvovni velikodušni rad u Caritasu, za solidarnu ljubav prema bolesnicima i osobama koje su pogođene siromaštvom i poteškoćama, te za doprinos snaženju i djelovanju karitativne skupine Župe Rođenja sv.Ivana Krstitelja u  Ivankovu, nadbiskup Hranić uručio je voditelju Caritasa Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja u Ivankovu  Milanu Stjepanoviću.

„Danas kad svi tvrdimo da nemamo vremena, što reći o volonterima koji ostavljaju stotine dnevnica kako bi služile drugima žrtvujući nesebično sebe i svoje vrijeme“. Zbog svega učinjenog svima njima Nadbiskup Hranić uručio je priznanja za izuzetan doprinos – istaknuo je Stjepanović.

Zahvalu za dugogodišnju pomoć u humanitarnom radu, skrbi o siromašnima, bolesnima, pomoći Caritasu dobila je i Vukovarsko-srijemska županija. Priznanje je uručio preč. Stjepan Krekman koje je u ime županije primila Zamjenica pročelnika za socijalnu skrb Andrijana Dujmić.

Ispis
Vrh