Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

  • 17. ožujka 2019.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj
fullscreen 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva
16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

U hotelu Tirena Valamar na Babin kuku u Dubrovniku od 14. do 17.ožujka 2019. održan je 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Sajam je organizirao Dubrovnik Sun.d.o.o, uz suorganizaciju ŽK Dubrovnik i potporu Dubrovačko-neretvanske županije, grada Dubrovnika,Razvoje agencije grada Dubrovnika DURA, obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije   i Regionalne razvojne agencije DUNEA d.o.o.

Cilj sajma je podizanje razine ekološke svijesti, poticanje, razvoj te promocija zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva kroz kvalitetu, plasman i marketing. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj  na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Na Sajmu je sudjelovalo više od 130 izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja. U okviru Sajma i ove godine posjetiteljima su ponuđena i predavanja Hrvatske gospodarske komore o brendiranju kvalitete hrvatskih proizvoda i usluga , predstavljene su mjere potpore Hrvatske banke za obnovu i razvitak malim gospodarstvima, te smjernice i izazovi zajedničke poljoprivredne politike 2021.-2027.godine.

U organizaciji Upravnog odjela za poljoprivredu i infrastrukturu na sajmu su sudjelovali proizvođači tradicijskih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije: Mesnica AS, OPG Damjanović, OPG Liščević, OPG Karinčić, OPG Lenić, OPG Pranjić, j.d.o.o. Snašina kujna i Udruga „Snaše zlatne niti“.

Ispis
Vrh