Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

13. Sajam zdravlja

  • 24. travnja 2009.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen 13. Sajam zdravlja (1).jpg 13. Sajam zdravlja (1).jpg
13. Sajam zdravlja (1).jpg
fullscreen 13. Sajam zdravlja (2).jpg 13. Sajam zdravlja (2).jpg
13. Sajam zdravlja (2).jpg
fullscreen 13. Sajam zdravlja (3).jpg 13. Sajam zdravlja (3).jpg
13. Sajam zdravlja (3).jpg
fullscreen 13. Sajam zdravlja (4).jpg 13. Sajam zdravlja (4).jpg
13. Sajam zdravlja (4).jpg
fullscreen 13. Sajam zdravlja (5).jpg 13. Sajam zdravlja (5).jpg
13. Sajam zdravlja (5).jpg
fullscreen 13. Sajam zdravlja (6).jpg 13. Sajam zdravlja (6).jpg
13. Sajam zdravlja (6).jpg
fullscreen 13. Sajam zdravlja (7).jpg 13. Sajam zdravlja (7).jpg
13. Sajam zdravlja (7).jpg

Na prigodnoj svečanosti, održanoj u velikoj dvorani Teniskoga kluba "Vinkovci" u Športsko-rekreacijskom centru "Lenije", otvoren je 13. Sajam zdravlja.

Velikom broju sudionika i gostiju koji su nazočili, s prigodnim riječima obratio se vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, te je izrazio pohvale za dobru organizaciju ovogodišnjeg Sajma.

Manifestaciju je otvorio vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić, te je istaknuo kako su zdrav život i očuvanje zdravlja prioriteti svakoga čovjeka.

U sklopu središnje sajamske priredbe oko 150 domaćih i stranih izlagača izložilo je proizvode i usluge vezane uz očuvanje zdravlja i okoliš, zdravu prehranu, rekreaciju i kvalitetniji život.

U sklopu Sajma održani su seminari, okrugli stolovi, simpoziji, forumi i sastanci o mnogim temama vezanim uz očuvanje zdravlja i okoliš te pravilni pristup društva pojedinim kategorijama stanovništva.

Među popratnim događajima, održan je i Forum zdravih gradova i županija, okrugli stolovi Hrvatske gospodarske komore "Drvo je prvo" i Hrvatske mreže zdravih gradova i županija "Etički izazovi javnog zdravstva u Republici Hrvatskoj" te stručni seminar o terapijskom jahanju koji organiziraju Hrvatski savez za terapijsko jahanje i Centar "Stančić" iz Dugog Sela.

Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i razvitak seoskog prostora bio je jedan od sudionika na 13. Sajmu zdravlja a na izložbenom prostoru Vukovarsko-srijemske županije predstavljeni su tradicionalni autohtoni proizvodi i rukotvorine.

Organizatori 13. sajma zdravlja su vinkovačko Gradsko poglavarstvo, Vukovarsko-srijemska županija, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu - Škola narodnog zdravlja "Andrija Štampar" i Hrvatska mreža zdravih gradova, a ovogodišnji partneri Sajma su Zadarska županija i gradovi Zadar i Biograd.

Ispis
Vrh