Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image
Koronavirus

📣Apeliramo na sve stanovnike naše županije da shvate ozbiljno situaciju u borbi protiv korona virusa te se strogo pridržavaju mjera zaštite, samoizolacije i karantene.

📣Kako bi omogućili normalno funkcioniranje i rad, molimo stanovnike da samo najnužnija i hitna pitanja upute na mail Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije: cz.vusz@vusz.hr

📣Sve odluke, preporuke i priopćenja nacionalnog Stožera civilne zaštite, možete pronaći na linku: 👇
#ostanidoma

Pridržavanjem svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Sve informacije vezane uz novi koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr.

Pozivom na broj 113 možete dobiti sve informacije o novom koronavirusu koji će biti u funkciji od 7 do 22 sata.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske kontinuirano prati daljnji razvoj situacije te u skladu s tim poduzima odgovarajuće mjere.

Upiti vezani uz praćenje stanja novog koronavirusa na području Republike Hrvatske mogu se slati na e-mail adresu: stozercz@mup.hr

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom donio sljedeće odluke:

Apeliramo na sve naše građane da se strogo pridržavaju preporučenih higijenskih mjera te redovito čiste prostore u kojima borave.


IMG IMGIMG IMGIMG IMG                                         

Vrh