Izbornik
heeader image

Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

  • 01. siječnja 2019.
  • Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe
Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

U Silvestarskoj noći, kada se većina građana zabavlja, pojedine službe moraju raditi, a među njima su djelatnici policijske, vatrogasne,  zdravstvene i drugih službi.

Cijeneći važnost takvog posla i u „najluđoj noći“ vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, već tradicionalno, obišao je te službe  i čestitao djelatnicima Novu godinu na njihovim radnim mjestima.

"Pratim rad svih službi tijekom cijele godine i želio sam na ispraćaju godine obići sve službe te im čestitati Novu godinu i pozdraviti kvalitetan rad koji pružaju kroz godinu. U Silvestarskoj noći sve službe bile su na visini zadatka. Na kraju moga obilaska obišao sam Zavod za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije koji tijekom godine radi težak i zahtjevan posao. Svim stanovnicima županije želim mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u 2019. godini.‘‘-rekao je župan Galić. Župan Galić posjetio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave Vukovarsko-srijemske u Vinkovcima, zatim je u Vukovaru obišao Javnu vatrogasnu postrojbu i Opću županijsku bolnicu, nakon povratka u Vinkovce posjetio je Javnu vatrogasnu postrojbu, Opću županijsku bolnicu i Zavod za hitnu medicinu.

U Općoj županijskoj bolnici Vinkovci maleni Leon, sin Tomislava i Kristine Kovač iz Đeletovaca, rođen je u dva sata i tri minute poslije ponoći, Leona i njegovu majku prvi je darivao župan Božo Galić, a ravnatelj bolnice Krunoslav Šporčić uručio je i dar Kolinde Grabar-Kitarović.

Prva beba rođena u Općoj županijskoj bolnici Vukovar, i to na samu Novu godinu u 9:35 sati, je Pavle Lukić, sin Jovce i Branke iz Negoslavaca. Poklon župana Galića, namijenjen  prvorođenoj bebi u novogodišnjoj noći i njezinoj majci, uručilo je medicinsko osoblje bolnice.

Ispis
Vrh