Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić primio Marka Vidovića, novog državnog prvaka u kickboxingu

  • 28. lipnja 2011.
  • Obrazovanje, Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić primio Marka Vidovića, novog državnog prvaka u kickboxingu Župan Božo Galić primio Marka Vidovića, novog državnog prvaka u kickboxingu
Župan Božo Galić primio Marka Vidovića, novog državnog prvaka u kickboxingu

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić primio je danas u Vukovaru člana Kickboxing kluba ''Otok'' Marka Vidovića  državnog prvaka u poluteškoj kategoriji do 86 kg u disciplini low kick, koju je titulu prvaka osvojio na nedavnom seniorskom prvenstvu Hrvatske u Rijeci.

Ovim velikim rezultatom za Kickboxing klub „Otok" iz Otoka ostvaren je plasman za ulazak u kickboxing reprezentaciju Hrvatske i odlazak na Svjetsko seniorsko prvenstvo koje će se održati u rujnu ove godine u Moskvi.

Župan Božo Galić čestitajući Marku na velikom uspjehu te poželivši mu puno uspjeha u daljnjem natjecanju, dodao je kako će Županija i dalje podupirati klub koliko god to bude moguće.

Uz župana Galića prijemu su nazočili i pročelnik Upravnog odjela za školstvo kulturu i šport Grgo Krajina, predsjednik i trener Kickboxing kluba „Otok“ Josip Dabro,kao i zamjenik gradonačelnika Otoka Zvonimir Pućo.

Ispis
Vrh