Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić primio članove Streljačkog kluba osoba s invaliditetom iz Vinkovaca

  • 12. svibnja 2009.
  • Ured župana, Obrazovanje
fullscreen Župan Božo Galić primio članove Streljačkog kluba osoba s invaliditetom iz Vinkovaca Župan Božo Galić primio članove Streljačkog kluba osoba s invaliditetom iz Vinkovaca
Župan Božo Galić primio članove Streljačkog kluba osoba s invaliditetom iz Vinkovaca

Članovi Streljačkog kluba osoba s invaliditetom „Kristinka Matičić“ iz Vinkovaca po drugi su puta na državnom natjecanju, održanom krajem travnja u Zadru,  u konkurenciji od 12 klubova, postali prvakom Hrvatske.

Kako bi im čestitao na velikom uspjehu i izvanrednim rezultatima te dao podršku u njihovom daljnjem radu, članove Kluba primio je župan vukovarsko-srijemski Božo Galić,  zajedno sa gradonačelnikom Vinkovaca Mladenom Karlićem.

Župan Galić je, pozdravljajući nazočne, napomenuo kako uspjeh Streljačkog kluba nije samo veliki uspjeh za grad Vinkovce, nego i za cijelu našu županiju, te im je od srca čestitao na postignutim uspjesima.

Predsjednik Streljačkog kluba Anton Đerek istaknuo je kako su članovi Kluba dali sve od sebe te osvojili 11 medalja pojedinačno i 7 medalja ekipno u kategoriji: zračna puška serijska te zračni pištolj standard.

Župan Galić i gradonačelnik Karlić su članove kluba darivali prigodnim darovima.

Ispis
Vrh