Izbornik
heeader image

Župan Božo Galić na svečanom otvorenju 15. Sajma zdravlja u Vinkovcima

  • 15. travnja 2012.
  • Zdravstvo i socijalna skrb, Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić na svečanom otvorenju 15. Sajma zdravlja u Vinkovcima (1).jpg
Župan Božo Galić na svečanom otvorenju 15. Sajma zdravlja u Vinkovcima (1).jpg
fullscreen Župan Božo Galić na svečanom otvorenju 15. Sajma zdravlja u Vinkovcima (2).jpg
Župan Božo Galić na svečanom otvorenju 15. Sajma zdravlja u Vinkovcima (2).jpg
fullscreen Župan Božo Galić na svečanom otvorenju 15. Sajma zdravlja u Vinkovcima (3).jpg
Župan Božo Galić na svečanom otvorenju 15. Sajma zdravlja u Vinkovcima (3).jpg

15. Sajam zdravlja, čiju organizaciju potpisuju Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija i Hrvatska mreža zdravih gradova, u Vinkovcima je danas otvorila Sanja Predavec, načelnica Odjela za izvanbolničku zdravstvenu zaštitu u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske, koje je i pokrovitelj 15. sajma zdravlja.

Ove godine partneri Sajma zdravlja su Istarska županija te gradovi Labin i Poreč.

Važnost očuvanja i unaprjeđenja zdravlja istaknuli su svi govornici, a uz načelnicu Predavec, to su bili i  vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić, zamjenik istarskog župana Vedran Grubišić i zamjenica porečkoga gradonačelnika Nataša Basanić-Čuš.

Na sajamskom dijelu,  u sljedeća tri dana, svoje proizvode i usluge u unapređenju zdravlja i zaštite okoliša  predstaviti će  oko 200 izlagača iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a u edukativnom dijelu organizirana su brojna stručna predavanja i bodovani tečajevi na kojim se očekuje oko 2500 do 3000 sudionika.

Tijekom sajma održati će se i brojni okrugli stolovi,simpoziji, forumi i sastanci o brojnim temama koje utječu ili imaju dodira sa očuvanjem zdravlja, podizanjem kvalitete življenja i očuvanjem okoliša te pravilnog pristupa društva pojedinim kategorijama stanovništva, kao i niz sportskih i zabavnih priredbi.

Ispis
Vrh