Izbornik
heeader image

Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana

  • 16. travnja 2019.
  • Ured župana, Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana  (1).JPG
Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana (1).JPG
fullscreen Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana  (2).JPG
Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana (2).JPG
fullscreen Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana  (3).JPG
Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana (3).JPG
fullscreen Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana  (4).JPG
Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana (4).JPG

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, povodom uskrsnih blagdana tradicionalno je darivao prigodnim paketićima ustanove koje brinu o najmlađima, o osobama s invaliditetom kao i donacijom ustanovama koje skrbe o obiteljima u potrebi.

Znajući kako u našoj županiji ima puno socijalno ugroženih obitelji koji svakodnevno traže bilo kakvu pomoć, župan Galić je donirao potrebnim namirnicama Caritasu Vukovarskog i Vinkovačkog  dekanata, koji će tu donaciju usmjeriti socijalno ugroženim obiteljima, a koji se njima obraćaju za pomoć.

Isto tako, donacija je otišla i socijalnim samoposlugama u Vukovaru i Vinkovcima te Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci, koja okuplja mnogočlane obitelji, kao i Milosrdnim sestrama svetog Križa Vinkovci koje pomažu obiteljima u potrebi.

I ove godine župan Galić prigodnim paketićima obradovao je štićenike Dječjeg doma „Sv. Ana“  u Vinkovcima, djecu u udomiteljskim obiteljima koji su udruženi u Udruzi udomitelja Vukovarsko-srijemske županije „Zagrljaj“  Vukovar te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, koju pohađaju učenici s posebnim potrebama.

Također, župan Galić darivao je prigodnim paketićima i korisnike Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ Vinkovci te članove Udruge osoba s invaliditetom „Golubica“ Vukovar i Društva za pomoć osobama s invaliditetom „Golubovi“ Županja.

Na ovaj način župan Galić je svima njima htio učiniti radosnije nadolazeće uskrsne blagdane.

Ispis
Vrh