Izbornik
heeader image

Župan Božo Galić dao intervju učenicima Zdravstvene i veterinarske škole A. Štampara iz Vinkovaca, koji su uključeni u provedbu projekta Škola ambasador EU parlamenta

  • 05. ožujka 2019.
  • Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić dao intervju učenicima (1).jpg
Župan Božo Galić dao intervju učenicima (1).jpg
fullscreen Župan Božo Galić dao intervju učenicima (2).jpg
Župan Božo Galić dao intervju učenicima (2).jpg
fullscreen Župan Božo Galić dao intervju učenicima (3).jpg
Župan Božo Galić dao intervju učenicima (3).jpg
fullscreen Župan Božo Galić dao intervju učenicima (4).jpg
Župan Božo Galić dao intervju učenicima (4).jpg

U Vukovaru danas je župan Božo Galić primio učenike Zdravstvene i veterinarske škole A. Štampara Vinkovci, koji su došli kao škola koja je uključena u projekt- Škola ambasador EU parlamenta koji provode u različitim institucijama, odgojno-obrazovnim ustanovama, društvima ili udrugama.

Tom prigodom su proveli intervju i postavljali pitanja županu, te ih je zanimalo što župan misli o članstvu RH u EU - koje su promjene u poslovanju županija od ulaska RH u EU, kako se naša Županija snašla u iskorištavanju fondova i projekata EU, o uvođenju eura kao valute u RH, o predstojećim izborima za EU parlament te što poručuje mladima i kako vidi budućnost mladih u VSŽ.

Župan Galić je odgovarao na postavljena pitanja te na zanimljiv način naveo konkretne primjere o povlačenju sredstava iz EU fondova i realiziranim projektima ali i o onima koji se planiraju provoditi u našoj županiji.

Poručio je kako bez mladih nema budućnosti, jer su mladi temelj za održavanje života ovoga kraja. Svi projekti na kojima se radi su u funkciji zadržavanja mladih ljudi i njihovih obitelji, koji mogu nastaviti unaprjeđivati svoja znanja i vještine te ih dalje primijenjivati na razvoju društvenog i gospodarskog života u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Ispis
Vrh