Izbornik
heeader image

Završena 24. smotra dramskog stvaralaštva

  • 18. veljače 2012.
  • Ostalo, Obrazovanje

Dodjelom nagrada i priznanja završena je danas u Retkovcima 24. smotra kazališnog stvaralaštva u Vukovarsko-srijemskoj županiji, na kojoj je nazočio vukovarsko-srijemski župan Božo Galić zajedno sa pročelnikom Upravnog odjela za školstvo, kulturu i šport Grgom Krajina.

Odlukom ocjenjivačkog suda u kojem su se nalazili Mira Perić Kraljik, Jasna Puljić i Ivana Petričević, najboljom predstavom proglašena je „Želim da se oslobodim“ Cvetina Aničića u izvedbi Kulturno obrazovnog centra „Branislav Nušić“ iz Šida (Srbija).

Najbolje ocijenjena od strane publike je predstava "Štefek soldat" u izvedbi amaterskog kazališta "Zamka" iz Zeline.

Na 24. smotri kazališnog stvaralaštva u Vukovarsko-srijemskoj županiji nastupili su dramski amateri iz Vinkovaca, Retkovaca, Slavonskog Broda, Bošnjaka, Omiša, Pačetina, Nuštra, Svetog Ivana Zeline te Viteza i Tuzle (BiH) i Šida (Srbija). 

Tijekom susreta posjetitelji su također imali priliku pogledati monodrame u izvedbi Marija Balentovića, Branke Ciprić, Damira Cvitanovića, Mate Baboselca i Željka Mandića te predstave dječjih dramskih skupina iz Vinkovaca, Ivankova i Pačetina.

Ispis
Vrh