Izbornik
heeader image

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić posjetio novoobnovljenu školu u Starim Jankovcima

  • 01. listopada 2010.
  • Obrazovanje
fullscreen Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić posjetio novoobnovljenu školu u Starim Jankovcima
Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić posjetio novoobnovljenu školu u Starim Jankovcima

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić sa suradnicima obišao je danas novoobnovljenu Osnovnu školu i sportsku dvoranu u Starim Jankovcima.

Izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije dočekao je ravnatelj Osnovne škole Stari Jankovci Anđelko Lučić, te ih upoznao sa tijekom obnove u Osnovnoj školi Stari Jankovci, u kojoj je dosad uloženo oko pola milijuna kuna.

Osnovnu školu Stari Jankovci trenutno pohađa 321 učenik, od čega 27 učenika Područne škole "Orolik" i 10 učenika Područne škole "Srijemske Laze".

 Škola raspolaže s osam učionica i četiri specijalizirane učionice za informatiku, biologiju-kemiju, strani jezik i tehničku kulturu, kao sportskom dvoranom..

Poslije obilaska Osnovne škole Stari Jankovci, župan Galić položio je vijenac i zapalio svijeću za sve poginule i ubijene mještane Starih Jankovaca u Domovinsko ratu, nakon čega je nazočio otkrivenju Spomen obilježja njima u čast.

U ime Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, otkrivenju Spomen obilježja poginulim braniteljima, nazočio je državni tajnik za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji mr.sc. Zoran Komar.

Ispis
Vrh