Izbornik
heeader image

U Vukovarsko-srijemskoj županiji obilježen Svjetski dan nepušenja

  • 31. svibnja 2012.
  • Zdravstvo i socijalna skrb

Povodom obilježavanja 31. svibnja - Svjetskog dana nepušenja u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci šesnaestu godinu zaredom organiziran je prigodni program uz tematsku izložbu likovnih radova.

Cilj akcije je skrenuti pozornost na tematiku pušenja i štetnost cigareta te uključiti u projekt velik broj djece i mladeži sa svrhom promicanja spoznaje o štetnosti uporabe duhanskih proizvoda.

Prigodni program ostvaren je u suradnji s igraonicom Odjela za dječje bolesti Opće županijske bolnice Vinkovci, Centrom za predškolski odgoj Vinkovci, Osnovnom školom Ivana Gorana Kovačića Vinkovci, Gimnazijom Antuna Matije Reljkovića Vinkovci i Glazbenom školom Josipa Runjanina Vinkovci. U programu je učestvovalo sveukupno četrdesetero djece i nastavnici iz navedenih odgojno-obrazovnih institucija te stručnjaci iz zdravstvenih ustanova s područja Vinkovaca.

Programu obilježavanja Svjetskog dana nepušenja ispred Vukovarsko-srijemske županije prisustvovale su predstavnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb.

Ispis
Vrh