Izbornik
heeader image

Svečano potpisani ugovori o stipendiranju studenata deficitarnih zanimanja

  • 13. veljače 2012.
  • Obrazovanje
fullscreen Svečano potpisani ugovori o stipendiranju studenata deficitarnih zanimanja (1).jpg
Svečano potpisani ugovori o stipendiranju studenata deficitarnih zanimanja (1).jpg
fullscreen Svečano potpisani ugovori o stipendiranju studenata deficitarnih zanimanja (2).jpg
Svečano potpisani ugovori o stipendiranju studenata deficitarnih zanimanja (2).jpg

Vukovarsko srijemski župan Božo Galić svečano je danas u Vukovar, studentima s područja Vukovarsko-srijemske županije  uručio Ugovore o stipendiranju za školsku godinu 2011./2012..

Ugovore je primilo  50tak studenata, koji se školuju za deficitarna zanimanja, kao što su liječnik, defektolog, pedagog, psiholog..

Na svečanosti uručenja studentima se obratio župan Božo Galić koji je ukazao na važnost poticanja obrazovanja mladih ljuti. Ujedno im čestitao te zaželio uspješno studiranje te obećao kako će Županija i dalje pomagati u njihovom obrazovanju.

„Vukovarsko-srijemska županija maksimalno se trudi da podrži ovaj najvažniji vid ulaganja, a to je ulaganje u mlade, u obrazovanje i u budućnost.”- istakao je župan Galić.

Uz nove stipendiste, Vukovarsko-srijemska županija stipendira ukupno 180 studenta s ovog područja. Mjesečni iznos stipendije iznosi 1.000 kuna, a studenti će ih primati u narednih deset mjeseci za što Vukovarsko-srijemska županija zajedno sa sufinanciranjem prijevoza učenika izdvaja oko 6 milijuna kuna.

Ispis
Vrh