Izbornik
heeader image

Svečano otvoren Sajam sportova u Vinkovcima

  • 12. rujna 2018.
  • Sport, mladi i demografija
fullscreen Svečano otvoren Sajam sportova u Vinkovcima
Svečano otvoren Sajam sportova u Vinkovcima
fullscreen Svečano otvoren Sajam sportova u Vinkovcima 1
Svečano otvoren Sajam sportova u Vinkovcima 1
fullscreen Svečano otvoren Sajam sportova u Vinkovcima 2
Svečano otvoren Sajam sportova u Vinkovcima 2

Zajednica sportskih udruga grada Vinkovci u suradnji sa Županijskim savezom sportova organizirala je Sajam sporta koji se održao u OŠ „Bartola Kašića“ u Novom Selu.

Svečanom otvorenju ove sportske manifestacije sudjelovao je zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije Josip Dabro i v.d. pročelnika Upravnog odjela za sport, mlade i demografiju Kruno Šarić.

Na sajmu sporta predstavio se 16 sportskih klubova i udruga grada Vinkovaca. Okupljene sportaše koji su prezentirali svoj sport na terenu pratili su mnogobrojni mali gledatelji sa tribina

Prezentaciji sporta kojim se bave priključili su se i predstavnici Županije koji su nazočili tom događaju. Zamjenik župana Josip Dabro prezentirao je simulaciju borilačke vještine, kickboxinga, a v.d. pročelnika Kruno Šarić prezentirao je rad nogometnog suca u kratkoj utakmici. 

Sport je važan dio života i ima veliku ulogu u odrastanju. U sportu se djeca uče radu i odricanju, stimulira ih se da teže ka uspjehu i da na terenu daju najbolje od sebe. Na sportskim terenima sklapaju se nova prijateljstva i rastu budući sportski prvaci. Zbog toga Županija svesrdno pomaže rad svih sportskih udruga i promiče svijest o važnosti sporta.

Ispis
Vrh