Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Skupština Lovačkog saveza Vukovarsko – srijemske županije

  • 04. veljače 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj
fullscreen Skupština Lovačkog saveza VSŽ Skupština Lovačkog saveza VSŽ
Skupština Lovačkog saveza VSŽ

Danas je u Vinkovcima u prostorijama Lovačkog saveza Vukovarsko-srijemske županije održana redovita izvještajna skupština Lovačkog saveza VSŽ kojom je predsjedao predsjednik Mirko Bošnjak i na kojem su prihvaćena sva izvješća iz Dnevnog reda.

Nazočne je pozdravio župan  Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić koji je naglasio važnost lovačkih društava u održavanju biološke raznolikosti i društvenom životu ruralnih prostora, te potvrdio da cijena zakupa neće rasti. Na kraju je zaključio da će Vukovarsko-srijemska županija nastaviti podržavati rad društava i pomagati ih na svim razinama.

Osim župana ispred Vukovarsko-srijemske županije nazočio je Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo koji je dao kratku informaciju o mogućnostima korištenja sredstava iz javnih izvora, te najavio obilazak cijele Vukovarsko-srijemske županije kojom prigodom će svuda pojedinačno sa lovačkim društvima i čelnicima jedinica lokalne samouprave odrađivati radne sastanke. Također je obavijestio nazočne da je Vukovarsko-srijemska županija pokrenula konkretne aktivnosti za rješavanje statusa zemljišta i lovačkih i ribičkih objekata koji se na njima nalaze, na što su svi nazočni izrazili veliko zadovoljstvo.

Ispis
Vrh