Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Raspisivanje 3. natječaja za dodjelu sredstava IPARD programa

  • 20. ožujka 2012.
  • Financije, Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

U namjeri da informacije o provedbi IPARD programa budu na vrijeme dostupne svim potencijalnim korisnicima na području cijele Republike Hrvatske, obavještavamo Vas da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju - SAPARD/IPARD Agencija objavila treći javni natječaj za prikupljanje prijava za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 301 „Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“.

Javni natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 33/12, a dostupan je i na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, gdje se nalazi i Vodič za korisnike za ovu mjeru.

Obrasci za prijavu na natječaj te informativni upitnici koji se popunjavaju i šalju zajedno s prijavom i pratećom dokumentacijom su dostupni na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja a rok za podnošenje prijava počinje teći od 19. ožujka 2012. i traje zaključno do 30. travnja 2012., sukladno tekstu Natječaja. Također, Pravilnik o provedbi Mjere 301 unutar IPARD programa objavljen je u Narodnim novinama br. 33/12, a bit će dostupan uz tekst javnog natječaja i na navedenim internetskim stranicama Ministarstva i Agencije.

Detaljne informacije se nalaze na sljedećoj adresi:

http://www.apprrr.hr/mjera-301-108.aspx

Ispis
Vrh