Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Radni sastanak „Lovstvo na području Općine Trpinja“

  • 22. veljače 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Danas je u Bršadinu u Lovačkom domu LD „Fazan“ Bršadin održan radni sastanak na temu unapređenja lovstva sa predstavnicima lovačkih udruga/lovoovlaštenika sa područja općine Trpinja.

Glavne teme bile su rješavanje problema lovoovlaštenika te mogućnosti iskorištavanja financijskih sredstava iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije, proračuna Ministarsva poljoprivrede i iz Programa ruralnog razvoja, kao i inicijative i aktivnosti koje Upravni odjeli za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije konstantno provodi.

Sastanku je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije nazočio Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo i Ante Špoljarić, vježbenik u Upravnom odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj VSŽ.

Na radnom sastanku je nazočio i zamjenik župana Đorđe Čurčić koji je pozdravio nazočne te naglasio važnost ovakvog sastanka na kojemu svi zainteresirani mogu dobiti sve potrebite informacije. Bitno je i naglasiti da su nazočili predstavnici lovačkih udruga sa područja općine.

Svi nazočni su pozdravili ovakvu inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije ocjenivši ovakve vrste radnih sastanaka vrlo korisnim jer su dobili odgovore na sva pitanja i potrebne informacije o natječajima za korištenje sredstava iz javnih izvora.

Ispis
Vrh