Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Radni sastanak „Lovstvo na području Općine Stari Jankovci“

  • 23. veljače 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj
fullscreen „Lovstvo na području Općine Stari Jankovci“ „Lovstvo na području Općine Stari Jankovci“
„Lovstvo na području Općine Stari Jankovci“

Danas je u Starim Jankovcima u Lovačkom domu LD „Jastreb“  održan radni sastanak na temu unapređenja lovstva sa načelnikom općine te predstavnicima lovačkih udruga/lovoovlaštenika sa područja općine.

Glavne teme bile su rješavanje problema lovoovlaštenika te mogućnosti iskorištavanja financijskih sredstava iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije, proračuna Ministarsva poljoprivrede i iz Programa ruralnog razvoja, kao i inicijative i aktivnosti koje Upravni odjeli za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije konstantno provodi.

Sastanku je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije nazočio Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo te Ante Špoljarić, vježbenik u Upravnom odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj VSŽ.

Na radnom sastanku nazočio je osim domačina Vlade Bekavca načelnik općine Dragan Sudarević, Jovan Višošević predsjednik LD „Soko“, Blaženko Bajić predsjednik LD „Orao“ Novi Jankovci te Ivan Dumendžić tajnik LD „Fazan“ Orolik.

Svi nazočni su pozdravili ovakvu inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije ocjenivši ovakve vrste radnih sastanaka vrlo korisnim jer su dobili odgovore na sva pitanja i potrebne informacije o natječajima za korištenje sredstava iz javnih izvora.

Ispis
Vrh