Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Radni sastanak „Lovstvo na području Općine Nuštar“

  • 02. ožujka 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Danas je u Nuštru u prostorijama općine održan radni sastanak na temu unapređenja lovstva sa načelnikom općine te predstavnicima lovačkih udruga/lovoovlaštenika sa područja općine.

Glavne teme bile su rješavanje problema lovoovlaštenika te mogućnosti iskorištavanja financijskih sredstava iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije, proračuna Ministarsva poljoprivrede i iz Programa ruralnog razvoja, kao i inicijative i aktivnosti koje Upravni odjeli za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije konstantno provodi.

Sastanku je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije nazočio Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo.

Na radnom sastanku su osim načelnika općine Nuštar Hrvoja Drinovca nazočili i predsjednik LD „Vepar“ Cerić Darko Čuljak, tajnik LU „Rađenovci“ Nuštar Ivica Gilja, tajnik LD „Srndać“ Marinci Ivan Kadoić, i lovnik LU „Sokol“ Nuštar Krunoslav Čović.

Svi nazočni su pozdravili ovakvu inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije ocjenivši ovakve vrste radnih sastanaka vrlo korisnim jer su dobili odgovore na sva pitanja i potrebne informacije o natječajima za korištenje sredstava iz javnih izvora.

Ispis
Vrh