Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Radni sastanak „Lovstvo na području općine Bogdanovci“

  • 15. veljače 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Danas je u Svinjarevcima održan radni sastanak na temu unapređenja lovstva sa predstavnicima općine Bogdanovci i predsjednika lovačkih udruga/lovoovlaštenika sa područja tih općina.

Glavne teme su bile rješavanje problema lovoovlaštenika te mogućnosti iskorištavanja financijskih sredstava iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije, proračuna Ministarsva poljoprivrede i iz Programa ruralnog razvoja, kao i incijative i aktivnosti koje Upravni odjeli za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije konstantno provodi.

Sastanku je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije nazočio Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo.

Radnom sastanku je nazočo i zamjenik načelnika općine Bogdanovci Mario Pavlović, a posebno je bitno naglasiti da su se radnom sastanku odazvali predsjednici i predstavnici svih lovačkih udruga/ lovoovlaštenika sa područja općine Bogdanovci.   

Svi nazočni su pozdravili ovakvu inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije ocjenivši ovakve vrste radnih sastanaka vrlo korisnim jer su dobili odgovore na sva pitanja i potrebne informacije o natječajima za korištenje sredstava iz javnih izvora.

Ispis
Vrh