Izbornik
heeader image

Radni sastanak „Lovstvo na području općina Tordinci i Markušica“

  • 17. ožujka 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj
fullscreen Radni sastanak „Lovstvo na području općina Tordinci i Markušica“
Radni sastanak „Lovstvo na području općina Tordinci i Markušica“

Danas je u Antinu u lovačkom domu LD „Šljuka“ održan radni sastanak na temu unapređenja lovstva sa predstavnicima lovačkih udruga/lovoovlaštenika sa područja općina Tordinici i Markušica.

Glavne teme bile su rješavanje problema lovoovlaštenika te mogućnosti iskorištavanja financijskih sredstava iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije, proračuna Ministarsva poljoprivrede i iz Programa ruralnog razvoja, kao i inicijative i aktivnosti koje Upravni odjel za poljoprivredu i infrastrukturu Vukovarsko-srijemske županije konstantno provodi.

Sastanku je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu i infrastrukturu Vukovarsko-srijemske županije nazočio Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo i vježbenik u Upravnom odjelu za poljoprivredu i infrastrukturu Ante Špoljarić.

Na radnom sastanku nazočili su osim predsjednika LD „Šljuka“ Antin Željko Ulm i predsjednik LD „Orao“ Tordinci Antun Damjanović, predsjednik LD „Lovac“ Markušica Živojin Vidaković, predsjednik LD „Jelen“ Gaboš Stanislav Kojčinović te tajnica LD „Šljuka“ Korođ Jolanka Gudinjacki.

Svi nazočni su pozdravili ovakvu inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije ocjenivši ovakve vrste radnih sastanaka vrlo korisnim jer su dobili odgovore na sva pitanja i potrebne informacije o natječajima za korištenje sredstava iz javnih izvora.

Ispis