Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Radni sastanak „Lovstvo na području općina Ivankovo, Andrijaševci, Jarmina, Stari Mikanovci, Vođinci “

  • 16. veljače 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj
fullscreen Radni sastanak  u Lovačkom domu LU „Fazan“ Ivankovo Radni sastanak  u Lovačkom domu LU „Fazan“ Ivankovo
Radni sastanak u Lovačkom domu LU „Fazan“ Ivankovo

Danas je u Ivankovu u Lovačkom domu LU „Fazan“ Ivankovo održan radni sastanak na temu unapređenja lovstva sa predstavnicima općina i predsjednika lovačkih udruga/lovoovlaštenika sa područja tih općina.

Glavne teme bile su rješavanje problema lovoovlaštenika te mogućnosti iskorištavanja financijskih sredstava iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije, proračuna Ministarsva poljoprivrede i iz Programa ruralnog razvoja, kao i incijative i aktivnosti koje Upravni odjeli za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije konstantno provodi.

Sastanku je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije nazočio Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo.

Radnom sastanku kojem je osim domačina LU Fazan Ivankovo koje je predstavljao predsjednik Marko Miličević, nazočili i načelnik općine Vođinci Martin Kordić, zamenik načelnika općine Andrijaševci Ante Rajković, predsjednik LU Šljuka Prkovci Ivan Perić, predsjednik LU Jelen Rokovci-Andrijaševci Milan Bičanić i predsjednik LU Srndač Retkovci Ante Musić.

Svi nazočni su pozdravili ovakvu inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije ocjenivši ovakve vrste radnih sastanaka vrlo korisnim jer su dobili odgovore na sva pitanja i potrebne informacije o natječajima za korištenje sredstava iz javnih izvora.

Posebnu pohvalu ovakvom načinu rada dao je predsjednik LU Fazan Ivankovo Marko Miličević kojom prilikom je naglasio da će uputiti pismene pohvale Vukovarsko-srijemskoj županiji za organizaciju ovakvih sastanaka kao i prijedloge za unapređenje svih aktivnosti. 

Ispis
Vrh