Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Radni sastanak „Lovstvo na području Grada Županje i Općina Babina Greda, Cerna, Bošnjaci, Gradište i Štitar“

  • 07. ožujka 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Danas je u prostorijama Grada Županje održan radni sastanak na temu unapređenja lovstva sa predstavnicima lovačkih udruga/lovoovlaštenika sa područja grada i općina.

Glavne teme bile su rješavanje problema lovoovlaštenika te mogućnosti iskorištavanja financijskih sredstava iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije, proračuna Ministarsva poljoprivrede i iz Programa ruralnog razvoja, kao i inicijative i aktivnosti koje Upravni odjeli za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije konstantno provodi.

Sastanku je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije nazočio Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo te Ante Špoljarić vježbenik u Upravnom odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj.

Na radnom sastanku su nazočili načelnik općine Babina Greda Josip Krnić, predsjednik LU „Jastreb“ Babina Greda Kristian Katušić, predsjednik LU „Vjerovi“ Bošnjaci Pero Knežević, predsjednik LU „Jelen“ Cerna Jozo Tesla, predsjednik LU „Fazan“ Gradište Ivan Dominković, dopredsjednik LU „Gaj“ Županja Karlo Filipović te član nadzornog odbora LU „Sokol“ Štitar Adam Vincetić.

Svi nazočni su uputili pitanja koja su ih zanima te pozdravili ovakvu inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije ocjenivši ovakve vrste radnih sastanaka vrlo korisnim jer su dobili odgovore na sva pitanja i potrebne informacije o natječajima za korištenje sredstava iz javnih izvora.

Ispis
Vrh