Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Radni sastanak „Lovstvo na području Grada Otoka i općine Nijemci“

  • 21. veljače 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Danas je u Nijemcima u Lovačkom domu LD „Dubrava“ Nijemci održan radni sastanak na temu unapređenja lovstva sa predstavnicima grada i općine te predsjednika lovačkih udruga/lovoovlaštenika sa tih područja.

Glavne teme bile su rješavanje problema lovoovlaštenika te mogućnosti iskorištavanja financijskih sredstava iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije, proračuna Ministarsva poljoprivrede i iz Programa ruralnog razvoja, kao i inicijative i aktivnosti koje Upravni odjeli za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije konstantno provodi.

Sastanku je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije nazočio Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo.

Radnom sastanku kojem je osim domačina LD „Dubrava“ Nijemci predstavljao predsjednik Zvonko Pandža, nazočili su i načelnik Općine Nijemci Ivica Klem, zamjenik gradonačelnika grada Otoka Zvonimir Pućo, predsjednik LD „Dubovica“ Podgrađe Ivica Krstić, lovnik LD „Jelen“ Otok Marko Šokčević, predsjednik LD „Gradina“ Donje Novo Selo Damir Cvitić, te tajnik LD „Jastreb“ Đeletovci Krunoslav Farago.

Svi nazočni su pozdravili ovakvu inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije ocjenivši ovakve vrste radnih sastanaka vrlo korisnim jer su dobili odgovore na sva pitanja i potrebne informacije o natječajima za korištenje sredstava iz javnih izvora.

Posebno je stavljen naglasak na rješavanje statusa zemljišta na kojima se nalaze lovački domovi.

Ispis
Vrh