Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Radionica „Izrada projekata za Strukturne fondove“

  • 08. ožujka 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj
fullscreen Radionica „Izrada projekata za Strukturne fondove“ (1).jpg Radionica „Izrada projekata za Strukturne fondove“ (1).jpg
Radionica „Izrada projekata za Strukturne fondove“ (1).jpg
fullscreen Radionica „Izrada projekata za Strukturne fondove“ (2).jpg Radionica „Izrada projekata za Strukturne fondove“ (2).jpg
Radionica „Izrada projekata za Strukturne fondove“ (2).jpg

Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., kao korisnik projekta pod nazivom „ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije“, organizirala je Radionicu „Izrada projekata za Strukturne fondove“. Radionica se održavala od 07.-08. ožujka 2017. u prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast u Vinkovcima, a  predavač radionice bila je mr.sc. Marija Tufekčić.

Projektom se želi pridonijeti usmjeravanju razvojnih procesa u Vukovarsko-srijemskoj županiji u svrhu poboljšanja uvjeta za održivi razvoj, povećanje konkurentnosti i postizanja zadovoljavajuće razine kvalitete života jačanjem kapaciteta za upravljanje projektima financiranim iz ESI fondova, putem podizanja kompetencije djelatnika javnopravnih tijela u VSŽ za pripremu i provedbu projekata.

Cilj radionice bio je upoznavanje polaznika s osnovnim elementima sustava strukturnih instrumenata, pravnoj osnovi za fondove, prioritetima financiranja, te praktična izrada osnovnih dokumenata pri prijavi na natječaj. Ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije na Radionici su prisustvovali vježbenici, Jovana Kovačević, Josip Franić, Marko Lončar te stručne suradnice, Ivana Murat i Katarina Draškić.

Ispis
Vrh