Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Prvi partnerski sastanak projekta „Osnaži se, motiviraj, aktiviraj“

  • 13. svibnja 2019.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj

Volonterski centar Osijek je danas u svojim prostorijama organizirao 1. partnerski sastanak projekta „Osnaži se, motiviraj, aktiviraj“ Projekt je to koji je prijavljen 2017. godine na privremeni poziv „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“, u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“

Nositelj projekta je Volonterski centar u Osijeku, dok su projektni partneri: Europski dom Vukovar, Informativno pravni centar Slavonski Brod, Brodsko-posavska županija, Grad Osijek i Vukovarsko-srijemska županija. Opći cilj ovog projekta je povećanje zapošljivosti 60 žena sa područja ove tri slavonske županije. Cilj se planira postići kroz nekoliko projektnih aktivnosti kao što je edukacija o društvenom poduzetništvu, razvoj socijalnih vještina važnih za aktivno traženje posla i samozapošljavanje i osobno osnaživanje. Projekt je s provedbom započeo 26. ožujka 2019 i traje 24 mjeseci, točnije do  26.03. 2021. Vrijednost projekta je 996.138,72 HRK.

Na sastanku je ispred Vukovarsko-srijemske županije sudjelovala voditeljica projekta u UO za gospodarstvo i regionalni razvoj Magdalena Parat.

Ispis
Vrh