Izbornik
heeader image

Potpisan Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije

  • 12. veljače 2018.
  • Ostalo
fullscreen Potpisan Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije (1).jpg
Potpisan Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije (1).jpg
fullscreen Potpisan Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije (2).jpg
Potpisan Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije (2).jpg
fullscreen Potpisan Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije (3).jpg
Potpisan Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije (3).jpg
fullscreen Potpisan Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije (4).jpg
Potpisan Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije (4).jpg

U Palači Srijem u Vukovaru potpisan je Sporazum o obavljanju poslova unutarnje revizije u zajedničkoj jedinici za unutarnju reviziju u području zdravstva Vukovarsko-srijemske županije pri Općoj bolnici Vukovar i bolnici hrvatskih veterana.

Sporazum potpisuju vukovarska i vinkovačka bolnica, domovi zdravlja Vinkovci, Vukovar i Županja te Zavodi: za javno zdravstvo i hitnu medicinu u VSŽ.

Potpisnici ovog Sporazuma suglasni su da je unutarnja revizija dio sveukupnog sustava unutarnjih financijskih kontrola te izražavaju spremnost da zaposlenici Zajedničke jedinice obavljaju poslove unutarnje revizije kod potpisnika, a sukladno odredbama ovoga Sporazuma.

Ovim Sporazumom uređuju se provedbe poslova unutarnje revizije kod svih potpisnika od strane Izvršitelja - OŽB Vukovar i bolnica hrvatskih veterana te uređivanje ovlasti, odgovornosti, obveza i izvješćivanja koje proizlaze iz ovoga Sporazuma.

Možemo biti primjer i drugim županijama kako se međusobno, u zajedničkoj komunikaciji i otvorenoj suradnji, mogu lakše riješiti problemi na koje se nailazi u radu, ali i pravilno tumačiti i primjeniti zakonske odredbe u praksi.

Potpisivanjem Sporazuma dodatno se učvršćuje izvrsna suradnja između zdravstvenih ustanova i Vukovarsko-srijemske županije.

Ispis