Izbornik
heeader image

Posjet Općini Bogdanovci

  • 13. lipnja 2018.
  • Ured župana
fullscreen Posjet Općini Bogdanovci (1).jpg
Posjet Općini Bogdanovci (1).jpg
fullscreen Posjet Općini Bogdanovci (2).jpg
Posjet Općini Bogdanovci (2).jpg
fullscreen Posjet Općini Bogdanovci (3).jpg
Posjet Općini Bogdanovci (3).jpg
fullscreen Posjet Općini Bogdanovci (4).jpg
Posjet Općini Bogdanovci (4).jpg
fullscreen Posjet Općini Bogdanovci (5).jpg
Posjet Općini Bogdanovci (5).jpg

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić sa suradnicima posjetitio je danas predstavnike Općine Bogdanovci, kako bi se upoznao s njihovim radom i problemima s kojima se susreću. Tom prigodom održao je radni sastanak s načelnikom Općine Bogdanovci Markom Barunom i njegovim suradnicima, tijekom kojega su razgovarali o brojnim temama, a među kojima i o projektima koji će doprinijeti razvoju i kvalitetnijem životu stanovnika na području općine Bogdanovci. A to su projekt izgradnje kružnog toka u Bogdanovcima, obnova županijske ceste –Svinjarevci, uređenje autobusnih stajališta u mjestu Petrovci, izgradnja dječijeg asfaltiranog igrališta u naselju Svinjarevci i Petrovci kao i hidroizolacija za crkvi Svetog Leopolda Bogdana Mandića u Bogdanovcima.

Župan Galić je pohvalio rad načelnika i njegovih suradnika koje ulažu za razvoj općine te obećao pomagati kao što je to činio i dosada.

„S obzirom na povećan promet i činjenicu da se u neposrednoj blizini nalaze škola, vrtić, crkva, općina i spomen obilježje upoznali smo župana koliko nam je važno izgraditi kružni tok u središtu Bogdanovaca. Dnevno kroz Bogdanovce prođe preko 1300 vozila te vjerujemo kako bi izgradnjom kružnoga toga povećali sigurnost mještana“- rekao je načelnik Barun.

Ispis
Vrh