Izbornik
heeader image

Poljoprivredni proizvođači naše Županije gosti na 3. Međunarodnoj izložbi stočarstva i poljoprivrednih proizvoda Tuzlanskog kantona

  • 04. studenog 2009.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Stočarske Udruge naše županije već nekoliko godina ostvaruju dobru suradnju sa Udruženjem poljoprivrednika Tuzlanskog kantona, a sve u svrhu razvitka poljoprivrede u regijama i povezivanju poljoprivrednih proizvođača sa spomenutih prostora.

Na upravo okončani natječaj IPA prekogranične suradnje RH-BiH 2007.-2013. partnerske udruge uz potporu Vukovarsko-srijemske županije kandidirale su zajednički projekt pod nazivom „Razvoj stočarske proizvodnje“. Projektom je predviđeno poticanje razvoja stočarstva u regiji, kroz unaprjeđenje znanja, promociju i prekograničnu suradnju, odnosno povezivanje stočara iz RH i BiH.

Nastavak suradnje posvjedočit će se 7. i 8. studenoga 2009., kada će poljoprivredni proizvođači naše Županije uzvratiti posjet našoj Stočarskoj izložbi, i biti gosti u Gornjoj Obodnici pored Tuzle gdje se održava 3. Međunarodna izložba stočarstva i poljoprivrednih proizvoda Tuzlanskog kantona.

Ispis