Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana redovna izvještajna skupština Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca

  • 21. ožujka 2011.
  • Obrazovanje

U Vinkovcima je danas održana redovna izvještajna skupština Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca, na kojoj  je nazočio predsjednik Županijske skupštine Antun Toni Žagar.

Na skupštini je razmatrano izvješće predsjednika o radu u 2010. godini, Financijsko i Izvješće Nadzornog odbora, a članovi skupštine upoznali su se  s Financijskim planom i Programom rada u 2011. godini.

Na izvještajnoj skupštini razmatrane su zamolbe nove udruge za ulazak u pridruženo članstvo, te o prelasku udruge iz redovnog u pridruženo i iz pridruženog u redovno.

Na službenim prvenstvima Hrvatske vinkovački sportaši osvojili su 103 odličja, te su nastupali na velikim natjecanjima u Europi i na Svjetskim prvenstvima.

„Mogu kao predsjednik Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca biti zadovoljan sa organizacijom svih klubova i nadam se da će i ova godina biti uspješna kao i prošla,te da ćemo imati još puno dobrih rezultata. Nadam se da će se popraviti financijska situacija i da ćemo u nekom rebalansu moći klubovima nadomjestiti manjak financijskih sredstava u odnosu na prošlu godinu“- rekao je Tomislav Čuljak, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca.

Na kraju skupštine,predsjednik Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca Tomislav Čuljak dodijelio je priznanje za postignute rezultate Sportskom savezu invalida grada Vinkovaca, koje je primio predsjednik Emil Gubica.

Ispis
Vrh