Izbornik
heeader image

Održana press konferencija povodom otvaranja diplomskog stručnog studija „Management u turizmu“ u Vinkovcima

  • 02. veljače 2012.
  • Obrazovanje

U Vinkovcima je danas održana press konferencija povodom otvaranja diplomskog stručnog studija „Management u turizmu“(izvanredni studiji) u Vinkovcima, a kojega će provoditi  Visoka poslovna škola s pravom javnosti iz Višnjana, kraj Poreča, u suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i Gradom Vinkovcima.

Na press konferenciji su govorili: vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić, osnivač Visoke poslovne škole s pravom javnosti Robin Paulović, pročelnik Upravnog odjela za školstvo, kulturu i šport u VSŽ  Grgo Krajina i pomoćnik pročelnice Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i regionalni razvoj u VSŽ mr.sc. Mario Banožić.

Osnivač ove visoke škole Robin Paulović istaknuo je kako je natječaj za upis otvoren do 17.02.2012. te se može naći na njihovoj web stranici manero.hr zajedno s prijavnicama i uvjetima za upis.

Visoka poslovna škola s pravom javnosti iz Višnjana ima trajnu dopusnicu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za izvođenje ovog studija.

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić je istaknuo kako obrazovanje kadrova za obavljanje poslova u turizmu ima zasigurno veliki značaj za razvoj turizma na području Vukovarsko-srijemske županije. Nastava će se odvijati u vinkovačkoj Ekonomskoj školi. 

Ispis
Vrh