Izbornik
heeader image

Održana osnivačka skupština š.d.d. Cibalia

  • 09. veljače 2012.
  • Obrazovanje, Ostalo
fullscreen Održana osnivačka skupština š.d.d. Cibalia 2
Održana osnivačka skupština š.d.d. Cibalia 2
fullscreen Održana osnivačka skupština š.d.d. Cibalia 1
Održana osnivačka skupština š.d.d. Cibalia 1

U Vinkovcima je danas održana osnivačka skupština Hrvatskog nogometnog kluba Cibalia Vinkovci š.d.d. što je jedan od posljednjih koraka u preoblikovanju vinkovačkog prvoligaškog kluba.

Na skupštini je prihvaćen novi nadzorni odbor pred kojim je sada zadatak imenovati Upravu novog društva.

Novi nadzorni odbor, uz vukovarsko-srijemskog župana Božu Galića čine saborski zastupnik Tomislav Čuljak, gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Vinkovaca Senko Bošnjak, trenutni predsjednik HNK Cibalije Željko ŠarčevićMato Mutavčić - koji je kao privatna osoba kupio najveći broj dionica, ugledni gospodarstvenici s područja VSŽ Petar Šimić i Bosiljko Stanić, te direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije Dražen Milinković.

Obračajući se nazočnima na skupštini, župan Božo Galić je istaknuo kako  je Cibalia i do sada bila klub koji je vrlo organiziran i ima budućnost.

"Zajedno možemo puno učiniti za ovaj klub, nećemo dozvoliti da Cibalia dođe u probleme, igrači moraju dobiti zaostale plaće i vjerujem kako će Cibalia ostati stabilan i respektabilan klub" rekao je župan Božo Galić.

Na skupštini je izabrana i revizorska kuća te je donešena i odluka kako troškovi preoblikovanja neće biti veći od 100.000 kuna.

Na skupštini su nazočili i igrači, koji su sinoć stigli u Vinkovce.

Ispis
Vrh