Izbornik
heeader image

Održana Konferenciji o nastavku aktivnosti i provedbi mjera Zajedničkog memoranduma o socijalnom uključivanju Republike Hrvatske i Zajedničkog memoranduma o prioritetima politike zapošljavanja Republike Hrvatske

  • 16. svibnja 2011.
  • Zdravstvo i socijalna skrb

Predstavnici Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb sudjelovali su 16. i 17. svibnja na konferenciji o nastavku aktivnosti i provedbi mjera Zajedničkog memoranduma o socijalnom uključivanju Republike Hrvatske (JIM) i Zajedničkog memoranduma o prioritetima politike zapošljavanja Republike Hrvatske (JAP), koja je održana u Zagrebu u organizaciji Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva u suradnji s predstavnicima Europske komisije, Općom upravom za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje.

Svrha konferencije je utvrđivanje napretka o provedbi JIM-a i JAP-a od početka njihovih procesa, te utvrđenje doprinosa Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA).

Raspravljalo se o identificiranim područjima u kojima je zabilježen napredak, kao i onima u kojima je napredak bio slabiji, te o usmjeravanju aktivnosti sukladno potrebama i planovima za 2012. godinu.

Ispis
Vrh